Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC creu que és la única opció per impulsar un canvi real a Vilafranca

Cal destacar que aquests dies de porta a porta des d’ERC s’han visitat més de 7.000 cases de la vila.

Membres de la candidatura d’ERC a Vilafranca, encapçalats pel seu alcaldable, Pere Sàbat, han realitzat una última roda de premsa de campanya per fer una crida a la ciutadania a unir-se i sumar amb els republicans per obrir una nova etapa. Pere Sàbat

Sàbat ha fet referència a la necessitat del canvi per impulsar transformacions imprescindibles a Vilafranca i ha apel.lat al vot útil per dur-les a terme. Cal destacar que aquests dies de porta a porta des d’ERC s’han visitat més de 7.000 cases de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: