Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xamba es juga l’ascens aquest diumenge

Diumenge, a les 19:15h, el Xamba rep la visita del Calafell. En cas de victòria, l’equip confirmarà de forma matemàtica l’ascens a Primera Catalana.

El Xamba rep la visita del Calafell aquest diumenge a les 19:15h, en un partit que podria suposar l’ascens de l’equip a Primera Catalana. Per fer-ho les matemàtiques són simples: la victòria serà sinònim d’ascens. De fet, l’objectiu és poder celebrar-ho aquest mateix cap de setmana i no endarrerir-lo més en el temps.

A tres jornades pel final, el Xamba és segon classificat, amb un marge de tres victòries sobre els immediats perseguidors. Després de quedar-se a les portes la temporada passada, enguany l’ascens és ja gairebé una realitat.

Fa tres setmanes l’equip disposava d’opcions matemàtiques de pujar, però van quedar frustrades amb la derrota a la pista del Tarragona Bàsquet B. Després, victòria clau contra el Castellbisbal i derrota en l’últim partit contra el Sant Just, líder imbatut. L’escalf de l’afició tornarà a ser clau aquest diumenge.

El partit de diumenge contra el Calafell serà a les 19:15h i tindrà lloc al Pavelló Nou, ja que la Gamba comença a perparar-se per les fires de la setmana que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: