Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia recarrega piles abans d’estrenar-se als playoff pel títol el 13 de maig

Dissabte, 13 de maig (21h), Reus i Noia es veuràn les cares en el primer partit dels quarts de final del playoff de l’OKLliga.

La darrera jornada de la fase regular de l’OKLliga no va deixar canvis a la zona alta de la classificació. El Noia tancava la primera fase en la cinquena posició empatat a punts amb el Reus, quart. Finalment no va ser possible el sorpasso al conjunt de Jordi Garcia.

En l’última jornada el Noia guanyava a Voltregà per 2-5. Complien un del requisits per ser quarts, i caps de sèrie als playoff, però el Reus també va sumar de tres davant l’Arenys, tot i que per moments, el Noia va arribar a ser quart.

Sigui com sigui, el Noia ha tancat la lliga amb bones sensacions, trencant una de les barreres d’aquesta temporada amb la victòria contra un Voltregà que guanyava a l’Ateneu a la primera volta i eliminava el Noia a la Copa.

Aquesta setmana dos dels jugadors més joves del Noia, Toni Salvadó i Martí Gabarró també analitzaven aquest final de lliga de l’equip, durant la seva visita al Parlem d’Hoquei de Penedès TV. Dos jugadors que enguany s’han proclamat campions d’europa sots-23 amb la selecció espanyola i que són optimistes de cara als playoff.

En la primera ronda el Noia se les veurà amb el Reus, en una sèrie al millor de 3 partits que arrencarà al Palau d’Esports de Reus, el dissabte 13 de maig, a les 21h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: