Dissabte, 27 d'abril de 2024

El Noia no falla… però el Reus tampoc

Els sadurninencs necessitaven un empat o derrota del Reus per finalitzar la lliga quarts i disposar de factor pista als playoff. No serà així: Reus i Noia s’enfrontaran a partir del 13 de maig.

El Noia Freixenet trencava aquest diumenge la seva particular mala ratxa amb el Voltregà aquesta temporada, imposant-se a l’equip de Sant Hipòlit per 2-5.

Xavi Costa i Aleix Esteller donaven la victòria momentània al descans. En els primers cinc minuts del segon temps, Burgaya i Humbert Serra empataven a 2. El Noia acabava remuntant amb dos gols pràcticament consecutius de Jordi Bargalló i Xavi Costa. Aleix Esteller, a quatre pel final, posava la cirereta amb el 2-5.

Victòria treballada que no va servir per avançar el Reus a la classificació. Els reusencs també suaven per guanyar l’Arenys per 5-3.

Un cop finalitzada la lliga regular, els quarts de final del playoff començaran el cap de setmana del 13 i 14 de maig, amb sèries al millor de tres partits.

Per un cantó del quadre Reus – Noia, i Barça – Alcoi. Per l’altre Liceo – Igualada, i Calafell – Lleida.