Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampli desplegament de Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca per la nit electoral

El programa va constar de tres tertúlies, múltiples connexions simultànies amb cinc periodistes que estaven a les seus de Junts, ERC, PSC, CUP i VEC i actualització constant de dades

Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca va oferir diumenge a la nit un gran desplegament especial per seguir el minut a minut de les eleccions municipals. El programa, de més de tres hores de durada, va constar de tres tertúlies, múltiples connexions simultànies amb cinc periodistes que estaven a les seus de Junts, ERC, PSC, CUP i Vilafranca en Comú i actualització constant de dades, inclosos grafismes a temps real. També hi havia un periodista desplaçat a Sant Sadurní i un altre a Santa Margarida i els Monjos.

Finalment destacar com es va fer una connexió dels 100 primers vots escrutats a la mesa 3.3 del Claustre de Sant Francesc perquè fa quatre anys els 100 primers vots d’aquesta mesa van coincidir amb el resultat final. Enguany, tot i no ser exacte, també s’hi va acostar moltíssim ja que els 100 primers vots van donar 8 regidors al PSC, 5 a Junts, 4 a ERC, 3 a la CUP i 1 a Vec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: