Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La programació de Ràdio Vilafranca incorpora de nous programes i pòdcasts a la Xarxa +

La programació de l’emissora municipal incorpora els dijous dos nous programes.

D’una banda l’espai ‘Canviant patrons’, un programa que combina estil, ètica, sostenibilitat i empoderament. Es pot escoltar cada dijous a 2/4 d’onze de la nit, a Ràdio Vilafranca, amb Ariadna Massana.
I també els dijous s’ofereix ‘No tenim títol’, un programa cultural que presenta la prèvia dels espectacles del cap de setmana al teatre Cal Bolet i l’Auditori Maria Rosa Juncosa. Hi ha entrevistes amb els protagonistes i seccions per explicar les arts escèniques als equipaments municipals. S’emet cada dijous de nou a dos quarts de deu de la nit, amb Carla Sanmartín a la conducció, la col·laboració d’Eva Bertran i Joan Amat al control tècnic.
D’altra banda una altra novetat són els pòdcasts que Ràdio Vilafranca aporta a la plataforma d’streaming gratuïta La Xarxa+.
Es tracta de dos espais que s’emeten al territorial ‘Penedès en xarxa’ que realitzen les emissores de Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní, Domenys Ràdio i Canal 20 Olèrdola. Ràdio Vilafranca aporta els pòdcasts ‘La filosofia enganxa’ amb reflexions i anàlisis de Pere Martí i ‘De vinyes i vins’ sobre el món del vi a càrrec del penedesenc Xavi Viles, sommelier oficial de l’Acadèmia Tastavins del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: