Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca respira esport en el ‘Dia de l’Educació Física al Carrer’

Els alumnes de les escoles Montagut i Pau Boada sortien al carrer per pràcticar diferents esports al llarg del matí de dimecres.

Diferents espais identificatius de Vilafranca han acollit els alumnes de les escoles Montagut i Pau Boada per prendre part en una nova edició del Dia de l’Educació Física al Carrer. Un esdeveniment que enguany es celebrava aquest dimecres per 13è any consecutiu, per tal de fomentar la pràctica d’activitats físiques variades i en companyia pel benestar físic, psíquic i social.

Espais com el parc del Tívoli, el passeig Rafael Soler, la Plaça Jaume I o la Rambla Sant Francesc van ser l’escenari de diferents activitats dissenyades pels alumnes de primer de batxillerat de l’escola Montagut, que també feien les tasques de monitor durant la jornada. Uns monitors que també van exercitar-se, controlant a tota la marabunta d’alumnes.

En edicions anteriors només un grup concret d’alumnes sortia al carrer per participar en aquesta jornada de l’Educació Física al Carrer; enguany, com a gran novetat, ho han fet tots els alumnes de l’escola.

Després del bon funcionament de la darrera edició, l’objectiu és seguir involucrant tots els alumnes en aquesta iniciativa que mostra part de la feina realitzada a les classes d’Educació Física, promou la difusió d’activitats saludables poc conegudes i busca combatre el sedentarisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: