Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Aranda serà l’entrenador del Patí Vilafranca la propera temporada

Els vilafranquins confirmen la dupla Aranda – Romagosa per la temporada vinent. En els propers dies es donarà per tancada la plantilla de la 2023/24.

El Club Patí Vilafranca anunciava aquest dimarts al vespre la renovació de Toni Aranda com a entrenador de l’equip per la temporada 2023/24. L’acompanyarà Pau Romagosa, que seguirà fent les tasques de segon entrenador que ha fet en aquests darrers mesos.

Es premia, d’aquesta manera, la feina feta per tots dos des de desembre, quan es va produir el canvi a la banqueta, substituint Toni Porta. En aquests 5 mesos, l’equip ha estat capaç de sobreposar-se a una situació crítica, arribant fins la penúltima jornada amb opcions de permanència; unes opcions que s’esvaïen aquest passat dissabte, confirmant el descens a OKLliga Plata.

De cara a la propera temporada a la segona màxima categoria de l’hoquei estatal, l’objectiu és tornar a ser un dels candidats a l’ascens, per tornar a l’OKLliga el més aviat possible. Per fer-ho, l’entitat mantindrà la columna vertebral de l’equip dels darrers anys, alhora que es treballa en tancar noves incorporacions.

A una jornada pel final de la lliga, la idea és poder donar per tancada la plantilla de la temporada vinent en aquests propers dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: