Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’estrena el festival Ressons Penedès by Cruïlla

S’estrena el festival Ressons Penedès by Cruïlla

L’estrena compta amb els artistes Els Catarres, Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Ginestà, Joan Rovira i Cesk Freixas.

Aquest divendres arrenca el festival amb un cartell que també inclou artistes com Amaia, Iván Ferreiro, Els Pets, David Caraben, 31 FAM o La Fúmiga.

Ara mateix, el festival ha exhaurit entrades dels concerts de Els Catarres i Joan Dausà, que actuaran a avui a les vuit del vespre a Elyssia by Freixenet, el concert de demà de Las Migas a Cal Figarot i el de la Judit Neddermann a Can Ràfols del Caus, amb aquesta darrera artista s’ha programat un segon concert a les 12 a les caves de Juvé & Camps.

Avui actua també Ginestà a les caves Vilarnau, Joan Miquel Oliver a les a les caves Freixenet, Joan Rovira a Torrelavit i Cesk Freixas a Torrelles de Foix.

Ressons Penedès by Cruïlla neix amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del territori, el vi i el cava amb la música i la cultura en un esdeveniment únic amb gairebé 40 artistes en 29 espectacles repartits en 21 escenaris, 15 cellers i caves i 6 espais patrimonials i naturals de la comarca de l’Alt Penedès. Aquest festival transversal ofereix música per públics de tota mena.

A les caves Vallformosa, el dissabte, tocaran Iván Ferreiro i Els Pets i, el diumenge per a un públic més jove acollirà 31Fam i La Fúmiga. Per altra banda, en aquest mateix espai tindran lloc dos espectacles per públic familiar i infantil en una sessió de matí amb els concerts de Dàmaris Gelabert i Reggae per Xics.

L’entrevista

Aquest cap de setmana el Penedès està acollint la primera edició del festival Ressons Penedès by Cruïlla, una proposta que acosta artistes de primer nivell a una vintena d’espais emblemàtics per maridar les seves actuacions amb els vins i caves del Penedès. Per conèixer una mica com ha nascut aquesta primera edició, que vol ser a partir d’ara el tret de sortida anual a la temporada de concerts, hem parlat amb el seu director, Gerard Birbe.

Podeu consultar les entrevistes de L’informatiu al nostre Canal de YouTube.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: