Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’adéu de la Poliesportiva a l’OKLliga

Aquest dissabte (20:30h, Penedès TV i Ràdio Vilafranca) el Patí tanca la temporada amb l’últim partit de lliga davant el Barça. El curs vinent l’equip tornarà a competir a OKLliga Plata.

El Patí Vilafranca acomiada aquest dissabte a les 20:30h una temporada dura, evidentment, marcada pel descens només un any després a l’OKLliga Plata. El somni a la màxima categoria ha durat només un any, i l’equip viurà un partit de mer tràmit davant el Barça. Cap dels dos s’hi juga res en aquesta última jornada.

Sí que serà un partit marcat pels adéus. S’acomiadaran de la Poliesportiva Pablo del Rio, Gerard de Sivatte, Gabri Villares i Manu Necchi. Una bona oportunitat per l’afició per agrair l’esforç de tota la temporada d’un equip que en cap moment ha abaixat els braços.

Joan Vázquez serà una de les baixes pel partit de demà. El capità patia una fractura a la mà esquerra al partit contra el Liceo. Manu Necchi serà també baixa segura, mentre Gabri Villares i Roger Martí són dubte.

Un cop acabi el partit contra el Barça l’entitat vilafranquina es centrarà de forma definitiva en la temporada que ve, tot i que en les darreres setmanes la planificació de la temporada que ve ha quedat completament tancada.

Fa uns dies l’equip feia oficial Marc Gual com el primer fitxatge del curs vinent. Al llarg de la setmana que ve està previst l’anunci de més novetats referents a la confecció de la plantilla 23/24.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: