Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El llegendari Marc Gual fitxa pel Patí Vilafranca

El llegendari Marc Gual fitxa pel Patí Vilafranca

Amb més de 40 títols al seu palmarès, Marc Gual s’incorpora al Patí com a jugador i mànager esportiu per la temporada 2023/24. El sadurninenc, de 42 anys, arriba procedent del Forte dei Marmi italià.

El Club Patí Vilafranca ha fet oficial al sadurninenc Marc Gual com a nou jugador de l’equip per la temporada 2023/24. És tracta de la primera incorporació de cara al nou curs, en què el Patí tornarà a competir a l’OKLliga Plata, segona màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Gual, alhora, també arriba al club com a nou mànager esportiu.

Es tracta d’un fitxatge treballat a foc lent al llarg dels darrers mesos. Des de la cúpula del club els contactes amb el jugador han estat intensos, amb diverses trobades, per tal d’aconseguir el sí definitiu. Fins les últimes setmanes un dels aspectes clau per fer possible l’arribada del jugador era coneixer les intencions del seu darrer club, el Forte dei Marmi, respecte a la seva continuïtat a l’equip de la Serie A. Les obligacions famíliars, però, també han estat determinants.

Els vilafranquins incorporen a les seves files a tota una llegenda d’aquest esport a nivell mundial. El nom de Marc Gual parla per sí sol. Més de 40 títols, entre club i selecció, on destaquen 5 mundials i 4 europeus. Ex jugador de Noia, Liceo, Reus i Barça, també ha aixecat 8 OKLligues, 6 Copes, 4 Copes d’Europa i 2 CERS.

Gual, de 42 anys, aportarà al quadre penedesenc l’experiència d’un jugador que porta competint més 20 anys al màxim nivell i, de fet, ve de tancar una etapa de dues temporades a l’equip italià del Forte dei Marmi, on també va fer tasques de jugador-entrenador. El nou fitxatge del Patí anunciava la seva retirada el 2019, però tornava a les pistes per iniciar aquest període a Itàlia.

En el comunicat del club a les xarxes socials s’ha destacat també la seva titulació com a Director d’Entitats Esportives i la influència que pot tenir en les tasques de formació, metodologia i visió de joc, destacant que «contribuirà al creixement i la proximitat de l’hoquei a la nostra vila». El Patí fitxa qualitat, experiència i coneixement de cara a intentar assolir l’ascens a l’OKLliga el més aviat possible. Tota una bomba del mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: