Dissabte, 27 d'abril de 2024

El Liceo condemna el Patí al descens

El proper dia 30 el Patí tancarà la lliga a la Poliesportiva davant el Barça, sense res en joc. El Sant Cugat també ha confirmat el seu descens matemàtic.

El Patí Vilafranca ja és equip de l’OKLliga Plata, després de la derrota per 7-2 davant el Liceo i la victòria de l’Arenys contra el Girona. La proesa no va ser possible, i el somni de la permanència, que havia agafat força en les darreres setmanes, s’ha trencat definitivament.

El Patí es veia per darrere al marcador des del minut 3, amb el gol de Carballeira.

Al 15, Tombita feia el segon, però Arnau Ribas escurçava diferències menys d’un minut després.

A 30 segons pel final, Arnau Canal anotava el 3-1.

Al segon temps, el Liceo acabava amb les opcions del Vilafranca, amb quatre gols més de Dava Torres, Ciocale i doblet de Sito Ricart.

A un minut pel final Pablo del Rio situava el 7-2 definitiu anotant una directa.

A banda del Patí, el Sant Cugat també confirma el descens a Plata, tot i vèncer el Voltregà per 6-4.