Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca suma un triomf vital davant el Sant Andreu i s’acosta a la permanència

L’equip tanca la jornada dues posicions per sobre del descens. Un empat o derrota del Tona i una victòria diumenge davant l’Hospitalet deixaria els penedesencs tres llocs per sobre del descens.

A una jornada pel final de lliga el FC Vilafranca es carrega d’optimisme després de la victòria per 2-3 al Narcís Sala, davant un Sant Andreu que es jugava l’ascens a Segona Federació. 3 punts que permeten a l’equip situar-se dues posicions per sobre del descens i amb opcions de quedar sisens per la cua, fet que permetria, fins i tot, escapar dels possibles descensos compensats.

Els penedesencs s’avançaven als 22 minuts amb el vuitè gol de la temporada per David Toro, molt hàbil a l’àrea petita.

Els andreuencs empataven a sis pel descans. Genís Cargol feia l’1-1 en una jugada desafortunada pel Vila.

Al segon temps els penedesencs sorprenien els locals, aconseguint una renda de dos gols. Primer marcava Alexis, amb un autèntic golàs, al 59. I a un quart d’hora pel final, apareixia Alfons Serra, autor del tercer.

Només tres minuts mans dins l’àrea i penal per un Josu que posava emoció.

En els últims minuts el Vilafranca resistia a darrere davant les ofensives d’un Sant Andreu bolcat, conscient de la derrota de l’Europa davant el Vilassar, però l’ascens de categoria no es decidirà fins l’última jornada, ja que el duel al Narcís Sala es tancava amb el 2-3.

Amb aquesta victòria el Vilafranca es queda amb 30 punts i puja a la 12a posició. Guanyant diumenge contra l’Hospitalet, l’equip tancaria la lliga, com a mínim, cinquè per la cua, amb opcions de ser 11ens en cas que el Tona no guanyi el Badalona. Objectiu clau per fugir de descensos compensats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: