Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat el llibre guanyador darrer Premi Celler de Lletres

Es tracta de la novel·la ‘Viatge entre dos mons’ de Blanca de Semir, que va ser la guanyadora del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres 2022.

La presentació es va fer la setmana passada a la Biblioteca Municipal amb presència de l’alcalde de Sant Sadurní, la regidora de Cultura i representants de la biblioteca i del jurat. També hi va participar la guanyadora, que es mostrava molt satisfeta.

El punt de partida de la narració és que no tots els habitants de la Terra hi han nascut. Només cal anar al Penedès per comprovar-ho. Hi trobarem la Run, originària del planeta Baged, de la nostra mateixa galàxia, més alta que nosaltres però amb un cor semblant. Vol saber com són els humans, i s’integra en una comunitat en què el conreu de la vinya és sagrat.
Blanca de Semir, nascuda a Barcelona l’any 1961, viu a Torrelavit des del 1996. És llicenciada en Filosofia i la seva passió és l’art, en especial la literatura, la pintura i el cinema. Viatge entre dos mons és la primera novel·la que publica.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: