Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olga Olaria Sendra guanya el 3r Premi de Novel·la “Celler de Lletres”

Olga Olaria Sendra guanya el 3r Premi de Novel·la “Celler de Lletres”

El premi es va lliurar durant la inauguració del Cicle Biblioteques amb DO, que durant el mes d’octubre maridarà lletres amb caves Celler Vell.

El passat dimecres 4 d’octubre, durant l’acte de presentació de les activitats del Cicle Biblioteques amb DO, es va fer públic el nom del guanyador del 3r Premi de Novel·la “Celler de Lletres”, el certamen literari organitzat per la Biblioteca i dedicat a la narrativa curta relacionada amb la vinya, el vi i el cava.
En aquesta ocasió fou l’escriptora Olga Olaria qui es va endur el premi amb l’obra “El secret de les caves Malsor” que, com manifestava la portaveu del Jurat, Sílvia Romero, es d’una novel·la que es podría encabir dins del gènere negre amb certes matisacions, ja que la investigació es va trenant al llarg de l’argument, perquè els protagonistes son posats a prova contínuament si volen sortir de l’atzucac en què es troben immersos. És una narració que avança amb un ritme intens, de vegades gairebé frenètic, on l’atzar sovint jugarà un paper important i, quant a la temàtica del vi i el cava, exposa un plantejament si més no innovador.
Cal esmentar que els membres del Jurat van ser Montse Medall, regidora de Cultura, Sílvia Romero, portaveu del jurat i conductora del club de lectura Celler de Lletres, Glòria Bricollé, directora de la biblioteca, i les membres del club de lectura Priscil·la Muñoz i Carme Verge. Jordi Fernando, editor de l’editorial Meteora, que participava amb veu i sense vot.
Olga Olaria s’endu la dotació econòmica del premi de 500 euros i també, tal com diuen les bases, la novel·la es publicarà a través de l’editorial Meteora i es presentarà entre març i abril de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: