Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mikel Erentxun omple el teatre del Casal amb un concert intergeneracional

Mikel Erentxun ha passat per Vilafranca amb la seva gira Amigos de guardia.

El músic va omplir el teatre del Casal en un concert solidari programat dins el festival MusicVeu a benefici d’Amics Joan Petit – Nens amb càncer.

Erentxun, acompanyat per Marina Iñesta a la guitarra i els cors, va revisitar els temes de la seva llarga trajectòria dalt dels escenaris i ho va fer davant d’un públic intergeneracional que va gaudir al màxim de la nit.

L’entrevista

Mikel Erentxun és un d’aquells artistes que mai no passen de moda. Al llarg de tota la seva trajectòria musical, tant en la seva carrera en solitari com a vocalista de la mítica banda dels 90, Duncan Dhu, continua estant molt present en l’imaginari col·lectiu amb cançons tan mítiques com ‘Cien gaviotas’ o ‘Una calle de París’. Després del seu darrer disc i la gira homònima que l’ha dut a Vilafranca, ‘Amigos de guardia’, Erentxun comença a gravar un nou disc que sortirà al setembre.

Podeu recuperar les entrevistes de l’informatiu al nostre canal de YouTube.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: