Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Musicveu celebra la seva 10a edició amb actuacions arreu de la vegueria Penedès

Enguany, el festival estarà dedicat a la investigació i cura de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

Catorze concerts, un monòleg i un sopar solidari ompliran set mesos de cultura musical i escènica en la 10a edició del Festival Musicveu, que enguany estarà dedicat a la investigació i cura de l’ELA.

El Festival, gestionat per la Fundació Pinnae, s’ha presentat aquest dimecres al Fòrum Berger Balaguer, en un acte on han participat Joan Melero, director de Pinnae; Anna Rigola, representant de l’acció social en benefici de l’ELA i l’artista NINA, també pedagoga.

En aquesta edició, les actuacions estan programades des del 14 de gener fins al 22 de juliol. Els indrets del Festival, a més, estaran repartits entre les diferents comarques de la vegueria Penedès, per encabir les propostes musicals a un públic més ampli, poder gaudir de nous indrets i donar a conèixer el territori penedesenc més enllà de Vilafranca.

Les entrades dels actes ja estan disponibles i es poden adquirir a través del web www.musicveu.cat i a la taquilla de l’espai cultural del Fòrum Berger Balaguer. El preu, per altra banda, pretén ser accessible per a la majoria de les persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: