Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Divendres s’inicia la segona edició de les Xerrades MUSICVEU, centrades en el càncer infatil

Divendres s’inicia la segona edició de les Xerrades MUSICVEU, centrades en el càncer infatil

Les xerrades complementen les activitats musicals que centren bona part de la programació, i que serveixen per recollir fons per a la Fundació ‘Amics Joan Petit, nens amb càncer’.

A banda de les activitats musicals, en aquesta edició el Festival Solidari Musicveu de la Fundació Pinnae també prepara tres xerrades amb ànim de fer difusió i sensibilització en benefici de la Fundació ‘Amics Joan Petit, nens amb càncer’.

Estan programades tres xerrades a càrrec de metges especialitzats en oncologia, psicologia, nutrició, dels Hospitals de Sant Joan de Déu i de la Vall d’Hebron a fi d’apropar la realitat mèdica i humana a tot el teixit social i amb un clar objectiu de fomentar la sensibilització envers el coneixement d’aquesta malaltia a la societat en general.

Amb la suma de tot es pretén aconseguir el màxim impacte i difusió a tot el territori, a través de múltiples i variades activitats culturals i socials que permetin recaptar fons destinats a l’entitat beneficiària d’aquesta novena edició del Musicveu.

La primera xerrada serà aquest divendres 21 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, al Fòrum Berger Balaguer. Hi participaran el doctor Josep Roma, que dirigeix el Laboratori de Sarcomes Infantils; i el doctor Miquel Segura, que dirigeix el Laboratori de Tumors Neurals. Ambdos explicaran la seva taca com a investigadors.

Tota la informació es pot trobar a www.musicveu.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: