Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arenys de Munt visita aquest dissabte la Poliesportiva en un partit que pot dictar sentència

Una derrota confirmaria el descens matemàtic del Patí Vilafranca a l’OKLliga Plata.

Aquest dissabte a partir de les 12:30h el Patí Vilafranca rebrà la visita de l’Arenys de Munt a la Poliesportiva. Un partit que podria deixar un desenllaç trist a la seva conclusió. Amb 15 punts per disputar, una derrota suposaria el descens matemàtic dels vilafranquins a l’OKLliga Plata.

Davant seu els vilafranquins tindran un Arenys que també es juga molt. Ni més ni menys que la presencia a l’OKLliga la temporada vinent. Un conjunt que arriba en un bon moment de resultats, encadenant dues victòries seguides. 0-1 a la pista de l’Igualada en la setmana prèvia a la Copa i aquest passat dimecres, per 5-4 davant el Caldes. Dues victòries que han permés l’equip seguir amb vida i amb moltes opcions de salvació.

Al Vilafranca, pràcticament sentenciat, només li quedarà seguir oferint la bona imatge de les últimes setmanes, i intentar celebrar la primera victòria de la temporada.

Un dels símptomes de la millora de l’equip en els darrers mesos és la producció golejadora, que ha crescut de manera considerable.

En 13 partits de la primera volta el Patí va sumar un total de 20 gols, que contrasten amb els 21 que ha aconseguit en els 8 disputats durant la segona meitat de lliga. En defensa l’equip també ha aconseguit fer-se més fort. Amb només 5 partits per davant, els vilafranquins han encaixat 30 gols, que contrasten amb els 58 rebuts fins la jornada 13. A aquestes alçades de la primera volta l’equip havia encaixat 9 gols més.

L’evolució i el treball s’han reflectit sobre la pista, però ara el temps corre en contra d’un Vilafranca que tindrà davant seu 5 partits en els quals podrà jugar amb menys pressió: amb res a perdre i molt a guanyar. Tot comença per sumar el primer triomf del curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: