Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sisena etapa de la Volta a Catalunya passarà pel Penedès aquest dissabte

Diverses carreteres de la comarca es veuràn afectades durant la jornada de dissabte. La ruta passarà per Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Sant Sadurní, Sant Llorenç d’Hortons i Gelida.

Aquest dissabte la Volta a Catalunya passarà per terres penedesenques durant la disputa de la 6a etapa, de 183km, amb sortida a Martorell i arribada a Molins de Rei. Una jornada que, per tant, estarà marcada per les afectacions de trànsit.

Aproximadament a l’alçada del kilòmetre 100, passat el municipi de La Llacuna, la cursa farà entrada a l’Alt Penedès per la carretera BV-2136 creuant Sant Joan de Mediona, arribant fins a la segona rotonda a Sant Pere Sacarrera. Allà, el recorregut seguirà per la C-244, transcorrent per Sant Quintí de Mediona i fins la rotonda sobre la C-15, a l’entrada de Sant Pere de Riudebitlles.

La cursa també s’endinsarà pel bell mig de Sant Pere per la BP-2125, passant per Torrelavit i arribant a la rotonda d’entrada a Sant Sadurní d’Anoia, on es desviarà a l’esquerra per la BV-2241. Amb pas per Monistrol d’Anoia, la ruta proseguirà fins a Masquefa, i tornarà a l’Alt Penedès per la BV-2249, creuant Sant Llorenç d’Hortons i fins la rotonda de l’Avinguda Corts Catalanes, de Gelida. La caravana agafara la carretera de Corbera, per la BV-2425, per deixar enrere definitivament la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: