Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gabri Villares dirà adéu al Patí a final de temporada, després de 5 anys al club

El jugador gallec, de 26 anys, posarà punt i final a la seva vinculació amb el club, un cop acabi la temporada.

A un mes per la conclusió de la fase regular de l’OKLliga, fa dies que els equips ja comencen a planificar el curs vinent. El ball de noms ja comença a ser una constant, i a Vilafranca el primer nom que surt a la palestra és el de Gabri Villares.

El jugador gallec, de 26 anys, és la primera baixa del Patí de cara al curs 2023/24. Villares tancarà així una etapa que començava al maig del 2018. El jugador confirmava la notícia durant el Parlem d’Hoquei d’aquest passat dimecres.

A la conclusió de la temporada Gabri Villares abandonarà el Vilafranca, on ha defensat la samarreta blava en més de 110 ocasions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: