Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellers de Vilafranca i Xicots es preparen per a les seves últimes diades

La propera actuació dels de la camisa vermella serà la diada del Roser aquest diumenge a les 12 del migdia a la plaça de la Vila i els Verds dissabte a Sant Cugat del Vallès

Els Castellers de Vilafranca i els Xicots estan ja a la recta final de la seva temporada, amb Tots Sants i el Roser com a últimes diades. Els verds van actuar dissabte a la tarda a Igualada on van completar el tres i quatre de nou, el nou de vuit i el pilar de 6 i els de Cal Noi Noi van fer dissabte a la tarda un assaig amb camisa on van fer proves del tres i quatre de vuit i de la torre de 7, entre d’altres.

La propera actuació dels de la camisa vermella serà ja la diada del Roser aquest diumenge a les 12 del migdia a la plaça de la Vila juntament amb els Castellers de Sabadell i els Sagals d’Osona i els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte a la tarda a Sant Cugat del Vallès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: