Divendres, 26 d'abril de 2024

El Voltregà dona la primera gran sorpresa de la Copa i elimina el Noia amb remuntada inclosa

El Noia marxava guanyant per 2-0 al descans. Un gol de Gerard Teixidó a 37 segons pel final donava el bitllet per les semis al Voltregà.

L’aventura del Noia a la Copa del Rei ha estat un vist i no vist. L’equip quedava eliminat als quarts de final en caure amb el conjunt del Voltregà per 2-3. L’equip d’Osona protagonitzava la primera gran sorpresa de la present edició, aixecant un 2-0 en contra i aconseguint el bitllet per les semifinals.

El partit començava ben de cara pels penedesencs, que marxaven al descans amb un avantatge favorable de dos gols. Primer Martí Gabarró transformant una directa, i el segon, a 3:05 pel descans, d’Eloi Mitjans.

Només començar el segon temps, als cinc minuts, Gerard Teixidó retallava diferències, amb el 2-1.

El Voltregà s’acostava a l’empat, cosa que acabaria arribant en un desenllaç cruel pel Noia.

Martí Gabarró disposava d’una directa per fer el tercer gol a quatre minuts pel final.

I en temps rècord el Voltregà capgirava la truita. A 2:35 pel final, Eric Vargas posava l’empat a l’electrònic, i a 37 segons per acabar, blava per Eloi Mitjans i gol de Gerard Teixidó per fer el 2-3. L’afició del Voltregà desplaçada al pavelló Joan Ortoll esclatava d’alegria.

En l’altre partit de quarts final, victòria del Liceo per 7-2 davant el Caldes. Partit molt treballat del conjunt de Juan Copa, que s’imposava amb gols d’Arnau Canal, Alex Rodriguez, Bruno di Benedetto i doblets de Cesar Carballeira i Dava Torres. Pel Caldes, doblet de Roger Presas, que va acabar expulsat.