Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia es juga el futur a la Champions en la visita al Porto

Una derrota deixaria eliminats als de Pere Varias, que disputen el partit de la cinquena jornada al Dragao Arena, a partir de les 21h.

El Dragão Arena serà l’escenari d’un dels partits més importants de la temporada pel Noia. En la cinquena jornada de la Champions, l’equip de Pere Varias visita el Porto, en un duel crucial pels sadurninencs, obligats a guanyar per seguir amb vida a la competició.

Ara mateix al grup B, Porto i Trissino, colíders amb 8 punts, el Noia tercer amb 5, i el Sarzana cuer amb 0. La derrota per 9 a 5 fa quinze dies contra el Trissino va complicar seriosament les opcions de jugar la final a 8. Per fer-ho, l’equip hauria de signar una de les dues primeres posicions del grup. I ara, toca visitar el Porto, màxim candidat al títol.

Després de dos empats seguits a l’inici de la competició el Porto sumava dos triomfs seguits contra el Sarzana, l’equip de Ricard Ares ja és primer de grup. Dels 16 participants a la Champions, els portuguesos són l’equip menys golejat, havent encaixat només sis gols. A la lliga portuguesa els dracs blaus són quarts a 12 punts del líder Benfica. Final sense marge d’error contra un equip de contrastos.

Amb el dubte de Jordi Bargalló, baixa en el triomf del cap de setmana a la pista de l’Igualada, el Noia buscarà repetir la gran imatge mostrada en el partit de la primera volta davant el Porto. El passat 9 de febrer, els dos equips empataven a l’Ateneu amb un insòlit marcador de 0-0.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: