Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia debuta avui a la Copa del Rei davant el Voltregà

El Noia – Voltregà serà avui a les 20:45h. La Copa tindrà lloc fins diumenge a Calafell, i el Joan Ortoll s’ha preparat per l’esdeveniment, ampliant el seu aforament a un dels fons del pavelló.

Des d’avui i fins diumenge el pavelló Joan Ortoll de Calafell acull la 79a edició de la Copa del Rei d’hoquei patins. 4 dies de partits que arrencaran a les 18:15h amb el duel entre Liceo i Caldes. I no haurem d’esperar massa més per veure el debut del Noia Freixenet, que disputarà el segon partit de quarts de final davant el Voltregà, a les 20:45h.

D’aquesta manera es tancarà el primer dia de competició, amb els penedesencs enfrontant-se a un equip que aconseguia el bitllet per Copa després de superar, precisament, l’equip de Pere Varias a l’Ateneu, en l’últim partit de la primera volta.

Una Copa que arriba pel Noia després d’una marató de partits, que els ha portat a jugar pràcticament cada 4 dies.

Els quarts de final s’acabaran de completar amb el partit entre el Barça, vigent campió, i l’Igualada, a les 18h; i a les 20:30h un partidàs entre Reus i Calafell, l’amfitrió.

En cas de superar el Voltregà, el Noia jugaria les semifinals contra el guanyador del Liceo – Caldes, seria dissabte, a les 18:30h. A l’altra semifinal, dissabte a les 21h, es veuran les cares els guanyadors del Barça – Igualada, i el Reus – Calafell. L’objectiu dels 8 equips serà arribar a la final de diumenge a les 12:30h.

El Noia intentarà millorar el resultat de l’any passat, en què es va trobar el Barça a les semifinals, i queia derrotat en un ajustat i polèmic 1-2. L’última Copa guanyada pels sadurninencs va ser l’any 2008, quan l’equip la conqueria per tercera vegada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: