Dissabte, 27 d'abril de 2024

El Noia cau a Porto (5-1) i queda eliminat de la Champions

La derrota contra el Porto deixa els sadurninencs sense opció de classificar-se per la Final a 8.

El Porto va imposar la seva llei al Dragao Arena, superant el Noia per 5-1, i deixant el Noia sense opcions de classificació per la final a 8. L’equip de Pere Varias es va veure clarament superat pels portuguesos, que al descans ja guanyaven per 3-0, amb gols de Gonçalo Alves, Carlo di Benedetto i Roc Pujadas.

Al segon temps, els locals van seguir amb el peu a l’accelerador i van aconseguir ampliar la renda a un insalvables 5 gols. Obrien escletxa Reinaldo Garcia amb un doblet.

A 9 minuts pel final, els cavistes retallaven diferències amb el 5-1, de Kyllian Gil.

Amb aquest resultat es tancava un partit que posa punt i final a les opcions del Noia en la present edició de la Champions i dona el bitllet per la final a 8 a Porto i Trissino, que se sumen a Barça i Benfica, també classificats.

Pel Noia només quedarà per davant un últim partit de la fase de grups, ja intranscendent, contra el Sarzana, el 13 d’abril a les 21h, a l’Ateneu.