Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 27 de març, presentació de la marxa 7 Cims al local del CEP

Les inscripcions per la marxa s’obrien aquest dilluns, i en menys de 24h es superaven els 100 inscrits. Es podran formalitzar fins el 25 d’abril.

El proper dilluns 27 de març tindrà lloc la presentació de la 19a marxa de resistència 7 cims. L’acte tindrà lloc al nou local del Centre Excursionista del Penedès, al carrer Pere El Gran, núm. 18, a les 20 h.

La presentació anirà a càrrec de Paco Osuna, director tècnic de la marxa, amb la presència de la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca Anna Doblas, l’alcalde de Pontons, Pere Tutusaus i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, Ferran Carbó.

A continuació tindrà lloc una Taula Rodona dedicada al món de l’esport, sota el títol ‘Esport: Voluntat, sacrifici i superació’, moderada pel periodista de Penedès TV i Ràdio Vilafranca, Eric Guijarro.

Intervindran esportistes de renom com el nedador Toni Ponce, campió Mundial i Medallista en els Jocs Paralímpics de Tokio 2020. Olga Cabrera, campiona del món de marxa Màster M-40, i bronze al Campionat d’Espanya 50 km Marxa. Gisela Carrión. Campiona d’Espanya de Trail i medallista en diferents proves en Atletisme. I Joaquim Martín, jutge i entrenador especialista en Marxa Atlètica del Club Esportiu Penedès, i que va ser atleta durant 30 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: