Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cristian García i Pablo Amantini, cessats com a entrenador i director esportiu del Vilafranca

Amb aquest cop de timó, l’entitat busca canviar radicalment la dinàmica per intentar signar la permanència a la categoria. La idea del club és presentar el nou tècnic aquest dijous a la tarda.

Després de 17 partits a la banqueta, el FC Vilafranca ha decidit cessar Cristian García com a entrenador de l’equip, poc més de quatre mesos després de la seva contractació, el passat 21 d’octubre. La mala ratxa de resultats de l’equip, amb la permanència a la categoria perillant (13è classificat del grup 5 de Tercera Divisió), ha portat l’entitat a prendre aquesta decisió.

Alhora, el club també prescindeix del director esportiu de l’entitat, Juan Pablo Amantini. L’argentí arribava al càrrec al mes de juny, en ple procés de renovació de la plantilla. De fet, l’equip incorporava més d’una vintena de cares noves, i, aquesta temporada, més d’una trententa de jugadors diferents han vestit la samarreta del Vilafranca.

Cristian García debutava com a entrenador del degà en la victòria contra el Tona (1-2), el passat 23 d’octubre, dies després de l’adéu d’Ivan Moreno. Fins la darrera jornada l’equip ha sumat un pobre bagatge de 3 victòries, 7 empats i 7 derrotes. En els últims temps el Vilafranca ha encadenat 10 jornades consecutives sense guanyar, i l’últim triomf arribava el 4 de desembre, al camp del Badalona (1-3). En el que portem de 2023 l’equip encara no coneix la victòria, sumant només 4 punts de 24 possibles.

A només 7 jornades pel final de la lliga, amb aquest cop de timó, el club busca canviar radicalment la dinàmica i intentar mantenir-se un any més a la Tercera Divisió. A hores d’ara, als despatxos es treballa en la contractació d’un nou entrenador pel que resta de temporada. Si els tempos es compleixen, aquest dijous a la tarda es presentarà el nou inquilí de la banqueta.

Diumenge, a les 12h, el Vilafranca rebrà la visita del Peralada, actual tercer classificat. Una nova final a casa, on l’equip no guanya des de la primera jornada de lliga (2-1 vs. Vilassar).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: