Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig obre la gira d’‘Aportar bellesa al món’ amb un espectacle íntim i emotiu a Vilafranca

La cantant i compositora sadurninenca Anna Roig iniciava aquest diumenge a l’Auditori M. Rosa Juncosa de Vilafranca la gira de presentació del seu darrer disc, ‘Aportar bellesa al món’.

Ho feia amb un espectacle sincer, íntim i emotiu, compartint amb el públic la seva història de vida d’aquests darrers anys, escenari en el qual ha anat treballant les cançons que ara integren el disc.

A ‘Aportar bellesa al món’, Roig hi ha arribat tot reflexionant sobre els motius que la porten a fer música i a mostrar-la sobre els escenaris. Motius que queden recollits explícitament en el títol del treball.

La cantant i compositora s’ha envoltat de persones com Jordi Casanovas o Àlex Cassanyes, que han aportat la seva mirada en aspectes cabdals per a l’espectacle com la posada en escena i els arranjaments musicals.

El concert a Vilafranca formava part de la programació estable de Cal Bolet i l’Auditori i també del festival Barnasants, que porta diferents propostes de cançó d’autor a Catalunya, les Illes Balears, el País Valencià i l’Alguer.

La cantant s’acompanya en el directe de Carles Sanz al piano, Carla González al contrabaix, Andreu Vilar al vibràfon, Ricard Parera a la bateria, Alba Careta a la trompeta, Jordi Santanach al saxo i clarinet i el mateix Àlex Cassanyes al trombó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: