Dijous, 1 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les xerrades obertes de la campanya ‘Després de l’ESO… què?’ capten l’interès de les famílies

Després de les sessions dedicades al procés de decisió i als cicles formatius, aquest dimarts, les xerrades acabaven posant el focus sobre el batxillerat.

A banda de les 26 sessions de matí programades al Servei de Joventut amb alumnat de tots els Centres d’Ensenyament Secundari de Vilafranca, tan públics com concertats, aquesta setmana finalitzaven les xerrades obertes a La Nau. Com és habitual, les activitats de la campanya ‘Després de l’ESO… què?’ generen molt d’interès entre les famílies, que volen acompanyar els seus fills i filles en el primer moment en què han de decidir sobre el seu futur itinerari formatiu, un cop acaben l’etapa obligatòria.

Després de les sessions dedicades al procés de decisió i als cicles formatius, aquest dimarts, les xerrades acabaven posant el focus sobre el batxillerat, com explicava el regidor de Joventut Miquel Medialdea.

A banda de la informadora del SIAJ Núria Mallofré, la sessió va comptar amb la participació de diferents testimonis que compartien les seves experiències amb els assistents.

Des del SIAJ també s’ofereix als joves estudiants de secundària i a les seves famílies la possibilitat de concertar un servei d’assessorament personalitzat per tal de rebre orientació de manera individualitzada.

Les assessories es fan a l’espai del SIAJ, al número 13 del c/ de la Fruita. Els joves hi podran assistir individualment o acompanyats dels pares.

Cal demanar cita prèvia al SIAJ, per telèfon 93 892 20 20, per c/e a , per WhatsApp al 620 804 775 o adreçar-s’hi en horari de matí, de dilluns a divendres d’11h a 14h o en horari de tarda, els dilluns, dimecres i dijous de 17h a 20h.

Si bé la campanya s’emmarca en els primers mesos de l’any, el SIAJ ofereix l’Assessoria Educativa al llarg de tot l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: