Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La construcció de la nova escola Montcau de Gelida continua avançant

La construcció de la nova escola Montcau de Gelida continua avançant

Aquesta setmana s’ha publicat la licitació per a la redacció del projecte.

La Generalitat ha fet públic l’anunci de licitació per a la redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció de les obres de la construcció de la nova escola Montcau de Gelida per un import de gairebé 700.000 euros. Les empreses i arquitectes interessats poden presentar les seves ofertes fins al 15 de març.

Aquesta tramitació significa un pas més cap a la construcció de la nova escola. Un cop adjudicada la redacció del projecte a l’empresa guanyadora de la licitació, s’iniciaran els passos per a l’estudi, planificació i disseny del nou centre educatiu d’acord amb el que es va determinar al procés participatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: