Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos detenen tres homes i desmantellen una plantació de marihuana en una casa a Gelida

Agents de la comissaria de Vilafranca van detenir un home de 52 anys el 8 de febrer, i dos homes de 37 i 33 anys el 28 de febrer, per delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a finals del mes de novembre de l’any passat, quan els agents van rebre informació sobre una possible plantació de marihuana en una casa a la Urbanització Safari, de Gelida. Fruït d’aquesta informació, agents de la comissaria de Sant Sadurní van poder fer comprovacions i van detectar una forta olor de marihuana, així com diversos aires condicionats i altres indicis que indicaven la presència d’una possible plantació. Un mes després, el gener d’enguany, es va produir l’atac de tres gossos d’una raça considerada potencialment perillosa a una persona que estava passejant per Corbera de Llobregat, en una zona propera a la urbanització Safari.

Els Mossos van localitzar els propietaris dels gossos, i van comprovar que eren també els inquilins de la casa investigada. Fruït de la investigació van esbrinar que havien llogat la casa utilitzant documentació falsa. Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van constatar que el consum era molt elevat, incompatible amb un consum domèstic.

Els agents van realitzar l’entrada i registre del domicili el dia 8 de febrer, i van localitzar 483 plantes de marihuana, així com estris i aparells necessaris pel cultiu de d’aquestes plantes. També van detenir un home que es trobava cuidant la plantació. Els altres dos homes, llogaters de la casa, van ser localitzats i detinguts a Vilafranca el 28 de febrer. Els arrestats van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: