Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Botiga al Carrer de Centre Vila pretén animar la temporada de rebaixes

Des de Centre Vila han decidit repetir el format de l’any passat, divendres tot el dia i dissabte al matí, ja que van comprovar que el dissabte a la tarda hi havia poc moviment.

Aquest divendres durant tot el dia i també dissabte al llarg del matí l’Associació Centre Vila organitza una nova edició de la Botiga al carrer, que coincideix també amb les darreres setmanes de la campanya de rebaixes d’hivern que finalitzen a finals d’aquest mes de febrer.

Des de Centre Vila, Yolanda Lezcano apunta que aquest format de divendres matí i tarda i dissabte al matí ja el van implementar l’any passat i els ha funcionat.

Aquestes rebaixes d’hivern han estat marcades per unes temperatures en general més altes de l’habitual i que per tant havien alentit les vendes de roba d’abric i complements d’hivern. Una situació que s’ha revertit aquestes darreres setmanes, en que el fred ha estat més intens i que des de Centre Vila esperen que ajudi a reimpulsar les vendes.

La Botiga al Carrer és un moment que els comerços aprofiten per acabar de posar a la venda en parades davant dels seus establiments productes de plena temporada a uns preus encara més competitius, que en alguns casos poden arribar al 50%.

Avui al matí era força la gent que aprofitant passejar per els carrers del centre triava i remenava entre l’oferta, principalment roba i altres complements, que els comerços mostraven al carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: