Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El punt contra el Castelldefels permet sortir del descens a un Vilafranca que no guanya a casa

El FC Vilafranca viurà aquesta setmana fora del descens, després de la derrota del Badalona. L’equip no guanya a casa des de la primera jornada de lliga.

La derrota del Badalona per 1-2 contra el San Cristóbal ha fet que la jornada s’hagi tancat amb mig somriure pel Vilafranca, sortint de la zona de descens. Hores abans, al migdia, els penedesencs allargaven la seva ratxa sense victòries a casa i tornaven a sumar un empat, 1-1 contra el Castelldefels.

Un duel en què el degà va mostrar-se prou sòlid en defensa, sense massa ensurts a la porteria de Casamayor. A partir d’aqui, l’equip va anar creixent i poc a poc acostant-se a l’àrea rival.

Passada la mitja hora Alexis avisava aprofitant una gran centrada lateral d’Escofet, una acció que va precedir l’1-0 de David Toro. El davanter sumava el seu sisè gol del curs, aprofitant l’assistència del seu germà Adri.

El Vilafranca marxava al descans amb victòria momentània, i al segon temps, l’equip es quedava a prop de fer el segon. Eric Via tornava a provar sort amb una falta des de la dreta, i poc després Oriol Antonell salvava el gol d’Adri Toro amb una mà providencial.

La manca d’encert va permetre el Castelldefels seguir amb vida, i al 17 de la segona Kevin Diaz feia l’empat rematant a l’àrea petita.

Els dos conjunts gaudien d’ocasions per emportar-se els 3 punts. Pel Castelldefels, Carlos Cano es quedava a mil·límetres de fer el segon, i pel Vila les més clares eren per Jonathan Ferreira i pel golejador David Toro, que provava sort des de lluny.

El Vilafranca, amb aquest punt surt del descens. L’equip és 13è, amb 20 punts, i diumenge a les 11:45h duel contra rival directe al camp de la Grama.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: