Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia empata a 0 contra el Porto abans de visitar el Liceo

L’equip de Pere Varias va sumar un valuós punt davant el Porto, en un partit sense gols però vibrant de principi a final. Aquest dissabte, els cavistes jugaran a Riazor contra el Liceo.

Liceo i Noia protagonitzen un duel que podria repetir-se d’aqui unes setmanes a les semifinals de la Copa del Rei. Però lluny de fer de futuròlegs, millor centrar-se en el partit d’aquest dissabte a les 18h a Riazor.

Els dos conjunts, sense pràcticament descans, després de la jornada europea, es veuran les cares en un duel que pot servir al Noia per reduïr marge de 6 punts respecte l’equip de Juan Copa, o pels gallecs per obrir encara més escletxa.

El Noia viurà el tercer d’una sèrie de 5 partits contra alguns dels equips més potents del panorama hoqueístic. Després dels empats a 4 contra el Reus, i a 0 a casa contra el Porto, torn pel Liceo. Més tard tocarà rebre el Barça a l’Ateneu i enfrontar-se al Trissino italià.

El sadurninencs arribaran al partit amb la baixa de Xavi Costa, que ja es va perdre el partit contra el Reus, per culpa de la sanció de quatre partits que ha de complir: aquest serà el segon.

A més l’equip també sap que se les veurà amb el Voltregà als quarts de final de la Copa del Rei i que en semis es podria tornar a veure les cares amb el rival d’aquest cap de setmana: el Liceo. En el duel de la primera volta, el passat 30 de setembre, victòria del Noia per 5-3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: