Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Xamusia clou el seu vintè aniversari el dia 25 de febrer amb un concert ben especial

Serà a les set de la tarda a l’Auditori de Vilafranca i les entrades ja es poden comprar de forma anticipada

El Cor Xamusia ha celebrat el 2022 els seus primers vint anys de vida amb diverses activitats i per concloure aquesta efemèride el dissabte 25 de febrer a les set de la tarda, a l’Auditori de Vilafranca, presentaran el seu nou espectacle titulat ‘XXamusia, música del 2002 al 20229’.

Segons expliquen, l’espectador viatjarà a través d’aquest període de temps amb peces composades o arranjades durant aquests darrers anys, amb especial atenció en dates concretes i importants pel cor, com poden ser els seus inicis, el primer viatge a l’estranger o el traspàs del seu fundador i director Miquel Benito. Les cançons seran diverses, amb peces en clau de jazz, populars catalanes, a cappella o amb acompanyament orquestral, entre d’altres.

Per fer encara més especial el programa, s’han encarregat expressament unes adaptacions instrumentals al pianista i compositor Jordi Flaquer i al músic vilafranquí Lluís Giménez. Aquesta vegada doncs, les noies del cor Xamusia estaran acompanyades per fins a set músics que formaran aquesta agrupació creada per l’ocasió.

Les entrades anticipades pel concert es poden comprar als establiments IMDIC, Font de Salut, COA estilistes i restaurant Cal Padrí a un preu de 15 euros els adults, 8 euros per als infants fins als 12 anys. Fins als tres anys és gratuït.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: