Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Paula Valls estrena disc aquest divendres a l’Auditori de Vilafranca

Paula Valls estrena disc aquest divendres a l’Auditori de Vilafranca

La cantant Paula Valls inaugura el seu retorn als escenaris aquest divendres, 17 de novembre, a les 8 del vespre a l’Auditori de Vilafranca.

L’artista torna als escenaris després d’un silenci discogràfic amb el seu tercer projecte ‘Començar de nou?, el primer en català, on tracta tot el procés de recuperació d’un trastorn de la conducta alimentària (TCA).

Les lletres, encriptades per la poesia de l’autora, parlen d’experiències molt íntimes i del seu procés de recuperació d’un trastorn de la conducta alimentària. ‘Filomena’ és la cançó que explica d’una manera més directa i sense filtres com es conviu amb un TCA. La cançó està narrada des de dues figures principals, la Filomena i la Paula, amb moments on parla una i moments on ho fa l’altra.

Un disc per celebrar les imperfeccions i denunciar una societat que no es permet defallir mai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: