Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Polifònica exhibeix tot el seu potencial al concert de Sant Esteve

El concert de Sant Esteve de la Polifònica tenia lloc aquest dimarts al vespre a l’Auditori Maria Rosa Juncosa.

El programa del concert es dividia en dues parts, la primera girava al voltant de la temàtica de l’aigua i del vi, amb obres de Palestrina, Monteverdi, Brotons o Morera, entre altres. La segona part incloïa cançons de Nadal, algunes escrites expressament i dedicades a la Polifònica amb motiu de l’aniversari, i d’altres, nadales tradicionals d’entre les més emblemàtiques del repertori de la coral.

Aquest any el director del cor, David Hernàndez, cedia la batuta al jove director adjunt Miquel Villalba, que s’ha encarregat de la producció d’aquest concert, amb l’acompanyament al piano d’un altre jove vilafranquí, Gerard Morató.

El concert servia per mostrar dalt l’escenari tot el potencial de la Polifònica i per posar el colofó final a una temporada marcada pel repàs als 75 anys d’història del cor.

El concert de Sant Esteve de la Polifònica ha estat enregistrat íntegrament per Penedès TV i serà emès dins la programació d’aquestes festes de Nadal. Concretament el dilluns 1 de gener, a les 16.30 i a les 22h, amb reemissions el dissabte 6 de gener, a les 22.30h, i el diumenge 7 de gener, a les 17.30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: