Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Castellot serà un dels punts destacats de la 7a Marxa BTT LokaMúnia d’aquest dissabte

El Club Ciclista La Marca organitza la setena edició de la Marxa BTT LokaMúnia amb l’objectiu de superar els 290 participants de l’any passat.

La setena edició de la cursa Lokamúnia aquest dissabte 11 de febrer. Una prova organitzada pel Club Ciclista La Marca, que en poc més de dos anys de vida s’està fent un lloc en el món dels clubs ciclistes de la comarca. Es tracta d’una prova molt atractiva pels amants de la bicicleta de muntanya i és una bona excusa per coneixer alguns dels indrets de la zona de Castellví de la Marca.

Fa uns dies, el president del Club Ciclista, en Llibert Mill era el nostre amfitrió als peus del Castellot: un dels punts destacats dels 35 km que conformen el recorregut, amb un desnivell de 860m en un circuit amb trams de pista i corriols.

Els organitzadors comenten que la prova està destinada a tot tipus de participants. L’objectiu és superar els 190 participants de l’última edició. Amb inscripcions ja tancades online, el mateix dia encara es podran formalitzar les últimes presencialment a un preu de 20 euros.

El Club Ciclista La Marca, organitzador de la prova BTT és una entitat jove, amb dos anys de vida, i amb interessants projectes entre mans, com l’Escola de Ciclisme o la Ultramarató de La Marca.

Pel que fa a la cursa d’aquest dissabte, la recollida de dorsals serà de 7.30h a 8.30h i la marxa tindrà sortida a les 9h, a la Pista Esportiva de La Múnia. Al llarg del circuit també s’han previst diversos punts d’avituallament, i una jornada amb esmorzar, sorteigs i premis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: