Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Després del carnaval torna el bàsquet a la comarca

Després del carnaval torna el bàsquet a la comarca

Repassem els partits del cap de setmana pels principals equips comarcals, en el retorn de les competicions després de l’aturada pel carnaval.

Aquest cap de setmana els equips de les principals categories del bàsquet penedesenc tornen a l’acció després de l’aturada de la setmana passada amb motiu del carnaval.

Al grup 2 de la Primera Catalana masculina, els Monjos visitaran el Prat. Serà diumenge a les 12:45h. Dues hores abans, al mateix escenari, el filial mongenc, de Tercera Catalana, jugarà contra el Prat B.

Al grup 6 de Segona Catalana masculina, el Casal també jugarà diumenge. Ho farà a les 17:45h, a la pista del Basket Sant Cugat. Abans, dissabte a les 19:45h, el Gelida disputarà un important duel a casa contra el penúltim, l’Sferic de Terrassa.

A la Segona Femenina grup 1, el Xamba buscarà una nova victòria per seguir consolidant la segona plaça que ara ostenta de manera virtual. Xamba – Gavà, diumenge a les 17:45h. Partit contra el penúltim.

Finalment, als campionats territorials de Barcelona: Casal B- Sama de Vilanova, dissabte a les 20h. Gelida B – Corbera Vermell, dissabte a les 16h, i Sant Sadurní – Bellvitge, diumenge a les 17:45h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: