Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les jornades de portes obertes a escoles i instituts de Vilafranca

La informació general i organitzativa per conèixer el projecte i funcionament de cada centre es pot consultar a les pàgines web respectives.

Quant a les jornades de portes obertes, pel que fa a les escoles de primària públiques, es farà una xerrada informativa a les 16h, excepte en el cas de l’escola Dolors Piera, on es farà a les 15.30h, i després una visita presencial.

Aquesta setmana, el dimecres començarà l’escola Pau Boada i dijous, l’escola Cristòfor Mestre. La setmana vinent, dilluns serà el torn de l’escola Mas i Perera, dimarts, Dolors Piera, dimecres, Estalella i Graells i dijous, Baltà i Elias

Pel que fa als instituts, el dilluns vinent serà el torn de l’Alt Penedès, dimarts, l’institut Vilafranca 2, i divendres, l’Eugeni. El dimarts 7 de març hi haurà portes obertes a l’institut Nou i el dissabte 11 de març, al Milà. Tant el Milà com l’Eugeni faran, a més, conferències telemàtiques. El Milà el dimecres 1 de març i l’Eugeni el dilluns 6 de març.

Pel que fa als centres concertats, Vedruna Sant Elies farà diverses sessions per etapes els divendres 24 de febrer i 3 de març. L’escola Montagut celebrarà les seves portes obertes el diumenge 26 de febrer. El Col·legi Sant Josep dissabte 25 de febrer. I el col·legi Sant Ramon el diumenge 5 de març.

En molts casos cal inscriure’s prèviament al web del centre. Tota la informació es pot consultar a l’apartat d’Educació del web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: