Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Clàudia Jané i Laura Schmid, primeres jugadores federades del Club Bàdminton Vilafranca

Ara mateix una vintena de jugadors i jugadores integren el club. Quan tot just comença la seva segona temporada, l’entitat intenta seguir consolidant aquest esport a la vila.

No fa encara ni dos anys del naixement del Club Bàdminton Vilafranca i l’entitat ja ha assolit un dels principals reptes que es marcava a l’agenda: dues de les seves jugadores més joves ja competeixen en tornejos federats. Tot un èxit, tenint en compte que el bàdminton, lluny de ser un esport majoritari, té encara molt de camí per recorrer.

Aquestes joves jugadores, les primeres federades de la història d’aquest esport a Vilafranca, són la Clàudia Jané i la Laura Schmid. Totes dues competeixen en categoria sots-13. La Clàudia i la Laura són dues pioneres. Qui sap si dues referents per tots aquells jugadors que vulguin també fer el pas.

Amb l’objectiu de construir una identitat pròpia, enguany el club ja disposa de la seva equipació oficial. Amb molta esperança però conscients de que queda molt per fer. Aquest és el full de ruta.

De cara als propers mesos el club pretén acollir i organitzar els primers tornejos de bàdminton a Vilafranca. Per això serà clau seguir augmentant la xifra de jugadors, que actualment supera la vintena.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: