Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala dels Trinitaris ha inaugurat l’exposició itinerant ‘Història de les mans’

A ‘Història de les mans’ es presenten 25 obres, prop de la meitat són d’artistes contemporanis i la resta són d’artistes d’entre els segles XIII i XX.

L’exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de la Diputació de Barcelona revisa la història cultural de les mans i la nostra relació tàctil amb el món, a partir d’un diàleg entre obres d’art contemporani i peces del Museu Nacional d’Art de Catalunya. A la inauguració, divendres, era present la directora del programa Arts Visuals, Anna Crosas.

A ‘Història de les mans’ es presenten 25 obres, prop de la meitat són d’artistes contemporanis i la resta són d’artistes d’entre els segles XIII i XX. A Vilafranca l’obra convidada és la sèrie d’escultures en bronze ‘Peces pel palmell de la mà’, d’Ángel Camino. D’altra banda, una de les obres, ‘Mesures menors’ d’Antoni Abad, forma part l’exposició però no es mostra a la sala com les altres, sinó que anirà apareixent en programes de Penedès Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: