Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Despull d’ànima’, de Mariona Clavé s’exposa a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca

‘Despull d’ànima’, de Mariona Clavé s’exposa a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca

L’artista barcelonina, resident a Sant Llorenç d’Hortons, mostra la seva obra a la sala dels Trinitaris fins el 28 de maig en els horaris habituals d’aquest espai.

Aquest divendres 5 de maig, a les 8 del vespre, tindrà lloc a la Sala dels Trinitaris, l’acte inaugural de l’exposició ‘Despull d’ànima’ de l’artista Mariona Clavé, amb una peculiar obra que consta de més de 40 peces realitzades amb lli o cotó sobre tela que l’artista tenyeix sovint a mà i dona forma endurint els teixits sobre el mateix llenç.

Segons la mateixa artista, les obres parlen un llenguatge inspirat pels sentiments que anhela amansir la natura i els paisatges de les vinyes del Penedès que envolten la vida de l’artista.

L’obra no succeeix únicament sobre el quadre, sinó que es troba al cap de qui l’observa i va més enllà del que la superfície ofereix. L’artista projecta sobre ella la manipulació de materials com la tela de lli natural: el fet de poder retallar-la al seu desig per crear noves formes o endurir la tela per buscar volums i crear textures. El tractament de materials naturals ofereix possibilitats no convencionals, creant un nou enfocament i una nova manera de percebre l’obra.

‘Despull d’ànima’ es podrà visitar a la Sala dels Trinitaris fins al 28 de maig, en horaris de dimecres a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre; dissabtes de 6 de la tarda a 8 del vespre i diumenges de 12 a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: