Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds organitzen una escola de castells durant les vacances que es clou als Monjos

Els Castellers de Vilafranca han organitzat una escola de castells durant les vacances que es clou aquest dimarts als Monjos.

Durant els darrers dies, i coincidint amb les vacances de Nadal, els Castellers de Vilafranca han tornat a organitzar una escola de castells per nens i nenes d’entre 4 i 14 anys. En total, seran tres tallers. Dos ja s’han dut a terme Cal Figarot els passats 27 i 29 de desembre i un tercer tindrà lloc aquest dimarts al Parc Nadalenc de Santa Margarida i els Monjos de 5 de la tarda a 8 del vespre.
Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a
L’Escola de Castells són un conjunt de tallers que habitualment els Verds organitzen durant les primeres setmanes d’assaigs de la temporada. Després de la bona acollida de l’any passat, aquest any han decidit tornar a organitzar la versió nadalenca aprofitant les vacances escolars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: