Divendres, 26 d'abril de 2024

El Patí tanca la primera volta amb derrota al Palau i a 10 punts del playoff de permanència

Derrota del Patí per 6-2 davant el Barça. Els penedesencs, a 10 punts de la promoció de permanència, visiten l’Alcoi dissabte. Reapareixia Xus Fernández 7 mesos després de trencar-se l’Aquil·les.

L’OKLliga tancava la primera volta aquest cap de setmana i el Patí Vilafranca ho fa en una situació complicada: cuer, amb un punt, i ja a 10 de la zona de promoció de permanència, després de la victòria del Girona a la pista del Sant Cugat.

Els vilafranquins arribaven a l’equador de la lliga amb derrota per 6-2, davant un Barça que es manté imbatut. Un resultat esperable; la lliga del Patí no es decidia al Palau. La millor notícia, el retorn de Xus Fernández, que sortia com a porter titular, 7 mesos després de trencar-se l’aquil·les.

Als 3 minuts Helder Nunes obria el marcador, i a 15 pel descans, la sorpresa: Gabri Villares empatava amb un gran llençament llunyà per batre Carles Grau.

Però l’alegria pel Vilafranca va durar 15 segons. El que va trigar Sergi Panadero en tornar avançar els locals. A partir d’aqui, monòleg d’un Barça que marxava guanyant per 4-1 al descans amb gols de Bargalló i Marc Grau.

Al segon temps, partit descafeinat. Arnau Güell, amb molèsties a l’espatlla, es posava el xandall, i Xus Fernández, dosificant minuts en el seu retorn, era substituit per Pol Ferrer, al 30 de partit.

El Barça, amb tres marxes menys, adormia el duel i obria escletxa amb gols d’Alabart i Helder Nunes.

A pocs segons pel final, desena falta del Barça, i Arnau Ribas maquillava una mica el resultat anotant el 6-2 transformant la directa.

Dissabte, a les 20:15h, el Vilafranca encetarà la segona volta al Francisco Laporta d’Alcoi, en una situació crítica. Ara mateix, quatre últimes posicions: Girona amb 12 punts, Sant Cugat amb 11, Arenys penúltim amb 5 i el Patí cuer amb 1.