Divendres, 24 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí enceta l’any per tancar la primera volta visitant un Barça imbatut

El CP Vilafranca visita el Palau Blaugrana per tancar la primera meitat de la temporada (diumenge, 12h)

La primera jornada d’OKLliga de l’any 2023 marcarà el final de la primera volta de campionat. El Patí Vilafranca completarà la meitat de la lliga aquest diumenge, a les 12h, visitant el Palau Blaugrana, per enfrontar-se a un Barça que és líder de la categoria amb 34 punts de 36 possibles.

El Vilafranca cuer amb només un punt, torna a l’acció després de l’aturada nadalenca, i es troba prop de completar el 50% de la temporada sense haver guanyat encara. El Barça no es presenta com el rival més propici per trencar aquesta ratxa, però l’equip tampoc pot deixar escapar cap oportunitat per puntuar.

Després de perdre un disputat derbi contra el Noia per 3-1 i caure a casa contra el Liceo per 0-3, l’ascens al Tourmalet s’acaba amb el compromís contra els blaugranes. L’entrenador Toni Aranda explica que l’equip ha de mantenir la línia dels últims partits si vol intentar treure un resultat positiu.

Pel diumenge, tots els jugadors disponibles. També el porter, Xus Fernández, que podria disputar els seus primers minuts d’aquesta temporada, un cop recuperat de la lesió que l’ha impedit disputar cap minut amb el Vilafranca en el que portem de lliga.

Fernández ja va tenir minuts divendres passat al Torneig Solidari de Serveis Mèdics i fa setmanes que entrena amb plena normalitat.

També serà interessant veure l’estat de forma de Pablo del Rio, que al torneig solidari anotava un hattrick contra el Calafell i ja és el millor golejador de l’equip amb quatre gols, i grans actuacions en els últims partits del Patí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: