Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca segueix buscant el primer triomf de l’any, després de tres empats consecutius

L’equip rep la visita del Girona B aquest diumenge a les 12h (en directe per Ràdio Vilafranca).

El FC Vilafranca buscarà aprofitar les bones sensacions de l’empat de la setmana passada al Nou Sardenya davant l’Europa. Aquest diumenge a les 12h l’equip rep la visita del Girona B al Municipal. Arriba a Vilafranca un equip en zona tranquil·la i amb aspiracions de playoff. El filial gironí és ar mateix 8è amb 23 punts, a 9 de les cinc primeres posicions.

El rival d’aquest cap de setmana ve de caure en l’última jornada per 0-1 contra el Castelldefels amb gol de Carlos Cano en l’últim quart d’hora de joc. Un resultat que fa un total de 3 derrotes seguides en el que portem d’any. Fet que contrasta amb les tres victòries seguides amb les quals van tancar el 2022.

El Vilafranca per la seva banda ve de sumar tres empats conscutius en les tres primeres jornades d’aquest any. 0-0 a Vilassar, 1-1 a casa contra la Montañesa i 2-2 al camp de l’Europa. Aquest darrer, un empat amb millor sensacions, al aconseguir aixecar un 2-0 en contra davant l’actual líder de la classificació.

L’equip penedesenc, minvat per les baixes durant tot el curs, ja ha recuperat a Eric Via, autor d’un gol la passada jornada. Sembla que l’equip seguirà sumant algun nou efectiu. Durant la setmana, Mundo Deportivo donava per feta l’arribada d’Adri Toro, procedent del Santboià, per reforçar la línia d’atac. Adri és el germà del també davanter del Vilafranca, David Toro.

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca aquest diumenge a partir de les 12h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: