Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una taula rodona organitzada per Entretots clou els actes del Capacitats 2022 a Vilafranca

L’Ajuntament ha organitzat amb la Comissió Municipal per al benestar de les Persones amb Discapacitat activitats per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

L’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat conjuntament amb les entitats que formen part de la Comissió Municipal per al benestar de les Persones amb Discapacitat un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i amb l’objectiu de treballar els eixos de sensibilització, inclusió i accessibilitat universal.
Una d’aquestes activitats ha estat la realització, durant el mes de novembre, de tallers d’experimentació tàctil de ceràmica i gravat que l’alumnat ha gaudit a les instal·lacions de l’Escola d’Art Municipal Arsenal guiats pel seu professorat. Hi ha participat l’alumnat de 3r de primària de les escoles Baltà Elias, Mas i Perera, Dolors Piera, Pau Boada, Estalella i Graells, Cristòfor Mestre, i els col·legis Vedruna-Sant Elies, Manyanet Vilafranca, Montagut i Sant Josep.
El darrer acte tenia lloc aquest dimecres i era una taula rodona virtual organitzada per l’Associació Entretots per parlar de l’assistència personal, que és i que representa per les persones amb dependència.
Moderara per el secretari d’Entretots, Alberto Castro, i amb la participació de la responsable de l’àrea de participació de la Federació ECOM, Maria José Moya, Ana Suñé com a usuària i el coordinador de formació d’ECOM, Cristian Lago.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: