Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació ‘Entre Tots’ satisfeta de l’organització de la Jornada d’Esport Adaptat al Penedès

Diumenge al matí es va fer una activitat de promoció de l’esport adaptat i inclusiu a Vilafranca, i a la tarda Els Monjos va acollir la final de la supercopa d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Diumenge l’esport adaptat va ser el protagonista de dues activitats organitzades per l’associació ‘Entre Tots’ per tal de donar a conèixer l’esport adaptat i fer més visible també entre els ciutadans diferents pràctiques esportives amb la clara voluntat de promoure l’esport inclusiu.

D’aquesta manera, diumenge al matí a la rambla de Sant Francesc, les persones amb algun tipus de discapacitat podien provar esports com ara el bàsquet, l’hoquei o la boccia amb cadira de rodes; però també podien fer-ho persones sense cap tipus de discapacitat, com explica la presidenta de ‘Entre Tots’ Carme Garrido.

Garrido comentava que a Vilafranca hi ha més de 2.500 persones amb algun tipus de discapacitat, i que la pretensió és poder-los oferir la possibilitat d’accedir a la pràctica esportiva, o com a mínim que coneguin quines possibilitats hi ha.

D’altra banda, diumenge a la tarda a Santa Margarida i els Monjos es disputava la final de la Super Copa Catalana d’Hoquei en cadira de rodes elèctriques.

Josep Giménez, president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, posava en relleu el fet que disputar la final d’una super copa vol dir que durant tota la temporada hi ha hagut activitat, amb una lliga i una copa, que han permès als esportistes competir i practicar esport. Remarcava però, que l’objectiu és poder augmentar el nombre de clubs i les disciplines per fer créixer també de retruc les persones amb algun tipus de discapacitat que practiquen esport.

La final la van disputar el campió de la Lliga Catalana, l’ADB Barberà i el Comkedem, finalista de la Copa Catalunya. El Barberà es va acabar enduent el partit, i per tant la Supercopa, en guanyar per 10 a 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: